tag:blogger.com,1999:blog-9009896518299528984.post3298124430746314405..comments2023-10-26T17:40:57.646+03:00Comments on ERGUVAN VAKTİ: İNCİR DOLMASIErguvan Vaktihttp://www.blogger.com/profile/01530311041935826827noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9009896518299528984.post-76159103071296989842011-09-07T01:05:09.652+03:002011-09-07T01:05:09.652+03:00ben içe ayrıca tarçın ekliyorum, müthiş kokuyor ve...ben içe ayrıca tarçın ekliyorum, müthiş kokuyor ve daha lezzetli oluyor.<br /><br />cevizle karışık fındık da konabilir.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9009896518299528984.post-44906986627037425752011-02-19T11:45:21.140+02:002011-02-19T11:45:21.140+02:00Tabii ki rahatlıkla kullanılabilir hatta kaymağı a...Tabii ki rahatlıkla kullanılabilir hatta kaymağı ağır bulanlar kışın da dondurma ile servis yapabilir.Erguvan Vaktihttps://www.blogger.com/profile/01530311041935826827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9009896518299528984.post-18257580383607939592011-02-18T23:50:06.671+02:002011-02-18T23:50:06.671+02:00Ellerine saglik. Cok guzel gorunuyor. Zaten kaymak...Ellerine saglik. Cok guzel gorunuyor. Zaten kaymakli olmasi bir kere yeter. Sanirim yaz aylari icin de kaymak yerine sade dondurma kullanabiliriz degil mi? Hem yaz sicaginda daha hafif ve serinletici olur.PCJhttps://www.blogger.com/profile/02385347500036899932noreply@blogger.com