tag:blogger.com,1999:blog-9009896518299528984.post7124197403010224286..comments2023-10-26T17:40:57.646+03:00Comments on ERGUVAN VAKTİ: ZEYTİNYAĞLI YAPRAK SARMAErguvan Vaktihttp://www.blogger.com/profile/01530311041935826827noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9009896518299528984.post-60666889868707528342011-04-05T13:04:31.067+03:002011-04-05T13:04:31.067+03:00Aman efendim,estağfurullah.Daha kırk fırın ekmek y...Aman efendim,estağfurullah.Daha kırk fırın ekmek yemek gerek o ustalığa erişebilmek için.Naçizane çabalıyoruz işte..:))Erguvan Vaktihttps://www.blogger.com/profile/01530311041935826827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9009896518299528984.post-54478959887225869692011-04-05T06:34:52.997+03:002011-04-05T06:34:52.997+03:00Ellerine sağlık .Yaprak sarma olur da yemeden duru...Ellerine sağlık .Yaprak sarma olur da yemeden durulur mu. Boynuz kulağı çoktan geçmiş.Hem kalınlığı hem de rengi çok iştah açıgı görünüyor.Şehribanhttps://www.blogger.com/profile/16113841040389546928noreply@blogger.com