Malzemeler : 3 yumurta
2 adet orta boy yeşil soğan
1 tutam maydanoz
1 kibrit kutusu ufalanmış beyaz peynir
1/2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 çorba kaşığı silme tereyağı
Tuz
- Yumurtaları bir kaseye alıp çırpalım.
- Yeşil soğan ve maydanozları incecik kıyalım.
- Yumurtaya soğan,maydanoz ,beyaz peynir ve ihtiyaç hissediyorsak tuz ekleyip çırpalım.
- Tavaya tereyağını koyup ısıtalım.
- Omlet harcını tavaya döküp,yayalım,orta ateşte üstü donana kadar altı pişsin.
- Üst kısmı donunca omleti çevirip diğer yüzünü de hafifçe pişirelim.
- Üzerine kaşar peyniri serpip servis tabağına omleti katlayarak alalım.
- Afiyet olsun.
ohh canım çok çekti kahvaltı yapılmasaydı hemen yapardım ellerine sağlık arkadaşım nefis olmuş
YanıtlaSilen sevdigim şeydir kahvaltıda omlet.ama sıcaklarda yumurtanın kokusuna dayanamıyorum.ellerşne saglık.
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık enfes olmuş öpüyorum.
YanıtlaSilkahvaltı için harika bir tarif olmuş canım.ellerine sağlık.öpüyorum.
YanıtlaSilpazar olsada yapsam şahane olmuş ellerine sağlık
YanıtlaSilafiyet bal olsun
Benim en sevdiğim omlet.Eline sağlık nefis görünüyor.Sevgiler...
YanıtlaSilCok guzel gorunuyor canim, ellerine saglik. Bir cok arkadasta goruyorum taze soganli omlet ama ben bir turlu cesaret edemiyorum, denemeli...
YanıtlaSilOyy oyyy bol soğanlı güzel olmaz olurmu :))
YanıtlaSilÇok severim.
Ellerine sağlık canım.
Omlete bayılırım,ellerine sağlık canım.Nefis görünüyor.
YanıtlaSilSevgilerimle...