18 Temmuz 2011 Pazartesi

ÖLÜDENİZ'DE BİR GECELİK MOLA...

   Arabayla çıktığımız Marmaris yolculuğunda hem çocukların çok yıpranmaması hem de yolumuz üzerindeki güzelliklerin tadına varabilmek için,beğendiğimiz yerlerde tek gecelik molalar verdik."Dünyaya bahşedilen cennet"olarak da adlandırılan,dünyaca ünlü Ölüdeniz de yolumuz üzerinde olunca,mola yerlerinden biri olması kaçınılmaz oldu.






   Ölüdeniz daha yaklaşırken muhteşem doğasıyla etkisine alıyor insanı,yolun sonunda karşınıza çıkıveren çarşaf gibi deniz bu güzelliği tamamlıyor.Tatilimiz planlı olmasaydı burada daha fazla kalmak isterdik ama burası bizim için sadece bir gece dinleneceğimiz bir uğrak yeri oldu.Pazar günü olduğu için sahil aşırı kalabalıktı,biraz etrafı gezdikten sonra kalacak yer ayarlamak üzere sahilden ayrıldık.Ölüdeniz'den Fethiye'ye dönerken sağda kalan Hotel Manzara'da konakladık.Burası ismini sonuna kadar hak eden küçük sevimli bir otel,kısa süreli kalmak için ideal.Müşteri profili çoğunlukla orta ve üzeri yaşta yabancı turistlerden oluşuyor.Sakin,huzurlu bir ortamı var.Bize deniz tarafındaki odalardan verdiler,bir yandan orman,bir yandan deniz manzarası,seyretmeye doyamadık desem yanlış olmaz.






   Otel girişinden aşağı doğru yürüdüğünüzde karşınıza resepsiyon çıkıyor,resepsiyonun tam karşısında kocaman bir asma var,gittiğimizde koruklar olmuştu,ekşi sevmem ama görüntüleri güzeldi.





   Asmanın altı çok geniş,otelde kalanların araçlarına otopark görevi de görüyor.Otel sahibinin ailesi de orada kendilerine ait bir binada yaşıyor.Geniş bahçede birbirinden güzel çiçeklerin,ağaçların arasında sebze meyve de yetiştiriyorlar.Bu haliyle sıcacık bir yer,kalanlar çoğunlukla yabancı olduğundan mıdır bilemiyorum aile müşteriyle pek diyalog halinde değil,müşterilere hizmet veren ayrı personel var.













   Odamızın önündeki terastan Ölüdeniz'i seyretmek mümkündü.





   Yamaç paraşütü yapanları yakalayamadım,saat geç olmuştu











   Yemyeşil dağ manzarası eşliğinde havuz keyfi yapabilirsiniz.

















   Bahçede bulunan birbirinden güzel çiçeklerden ikisi.


















7 yorum:

  1. GERÇEKTEN CENNET GİBİ BİR ÜLKEMİZ VAR ÇOK DA GÜZEL RESİMLEMİŞSİN ELLERİNE SAĞLIK,SEVGİLER

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim,resimler orijinalin yanında çok basit kalıyor,sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Çok severim Ölüdeniz'i ve Fethiye'yi.Çok güzel fotoğraflar çekmişsin.İnsanın gözleri bayram ediyor mavi ve yeşille:)

    YanıtlaSil
  4. Cok güzelll... Kismetse birkac hafta sonra biz de, aynen sizin gibi birer, ikiser gecelik dolasacagiz oralari... Belli mi olur, belki de bu motelde konaklariz.::))

    YanıtlaSil
  5. Pembe Kekik;insan her şeyi bırakıp oralara yerleşmek istiyor,biz bayıldık.

    Filiz Hn;bence en iyi tatil böyle yapılıyor,umarım sizinkide çok güzel geçer.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. fotolar harika gidip kaybolası geliyor insanın : )

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten öyle Mine;dönerken ayaklarım geri gidiyordu.

    YanıtlaSil