6 Ocak 2012 Cuma

GÜNLER SONRA...


   Hayatı çiçekli,yemyeşil yollardan geçerek yürümek ister insan.Güzellikleri seyredip,mis kokuları içine çekip üzerine bir de şarkı mırıldanarak ilerlemek ister.Yaşamak böyle bir şey değil muhakkak ama hayal edilen bu...Tabii her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor,karşımıza taşlı tozlu yollar çıkabiliyor.Buradan yara almadan çıkabiliyorsak ne mutlu bize.
 
   Ben de bu yoldan sadece üzerimiz tozlanarak çıktığımızı düşünerek kendimizi şanslı sayıyorum ve Allah'a binlerce şükrediyorum.Telefonla babamın rahatsızlandığı haberini alınca beni neyin beklediğini bilemedim açıkçası,düşünmekten korktum.Bana göre bir asır süren iki saatlik yolculuğumuz sonunda hastanede de olsa kavuştuk O'na.Tamamen olmasa da bir nebze rahatladık.Sabah yürüyüşünü yaparken fenalaşmış babam.Görenler ambulans çağırıp hemen hastaneye kaldırmışlar,sağolsunlar.Kalp krizi geçirdiği anlaşılmış.Günlerce hastanede kaldı,şu an evde dinleniyor.Önümüzde üç hafta sonrası geçireceği bir ameliyat var,daha iyi olacak inşallah.

   Yaşadığımız bu zor günleri daha önceden haber vermek istedim ama harfleri bir araya getirip yazmam gereken anlamlı kelimeleri oluşturamadım.Bu nedenle beni hoş görmenizi rica ediyorum.Bizi bu süreçte yalnız bırakmayan akraba,dost ve arkadaşlarımızın varlığı daha güçlü olmamızı sağladı,hepsine binlerce teşekkür ediyorum.Beklemediğim şekilde manevi desteği ile sürekli yanımda olan ve beni inanılmaz mutlu eden Derya'ya,beni merak ettiklerini belirten yorumlarını bırakan Ayşegül ve Şehrinaz'a ayrıca teşekkür etmek istiyorum,yüz yüze bakmasak da,çok güzel dostluklar yaşayabileceğimizi gösterdiler.Hepinizi çok seviyorum sevgili dostlarım.

  

13 yorum:

  1. canım çok geçmiş olsun.babana rabbimden acil şifalar diliyorum.inşallah ameliyatı iyi geçer ve hemen iyileşir sevgili baban.allah yokluklarını göstermesin.başımızdan eksik etmesin.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. canımmm benimm...
    çooookkk büyük geçmiş olsun gülüm...
    acill şifalar diliyorum babacığına...
    tahmin etmiştim ben zaten,bu kız durduk yere kaybolmazdı ortadan diye...
    kötüye yrmak istemedim tatlım ama,hepp aklımdaydın bu süre içerisinde...
    nasıl merak etmem bi tanem...
    sizler artık hayatımın vazgeçilmez birer parçası haline geldiniz.
    sımsıcacık dostluğunuz ve arkadaşlığınız çok şey ifade ediyor benim için.
    hepiniz için benim için çok kıymetlisiniz...
    yan komşumun perdeleri hiç açılmamış gibi hissediyorum sayfanızda yeni bir şeyler görmeyince...
    tezz zamanda kavuşabilmek dleğimle bi tanem...
    dualarım sizinle...
    öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun.Önceleri kötüye yormak istemedim.Artık çok merak etmeğe başlamıştım.Senden bir haber aldığıma çok sevindim.Bu gün ben de mail atacaktım.Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Canımmmmmm hoşgeldin özlemişim say
    fanı inşallah babacığın daha iyidir
    bir an önce sağlığına kavuşur.Güzel
    sözlerin içinde teşekkür ederim biz
    birbirimizi görmesekte çokk büyük bir aileyiz ve dostlar böyle günler içindir.İnşallah bundan son
    ra sağlık dolu günler görürüz öpü
    yorum.

    YanıtlaSil
  5. Canım,
    çok geçmişler olsun. Kıyamam ben sana da babana da. Geçen yıl bizde babamda yaşadık bunu. Ameliyat oldu benim babamda.Bakımında kimseyi yanına almadığımız için(hatta sadece annem odasına girdi bizler bile uzaktan baktık) biraz kırılanlar oldu ama benden abla tavsiyesi kimseyi yanına almayın,ameliyat sonrası çok önemli bir zaman dilimi.Seven ve merak edenlerin güzel dileklerini sizler iletin.Bunu neden ısrarla yazdım çünkü hastanede buna dikkat etmeyenler hoş olmayan sonuçlarla karşılaştılar.Yoksa asla üzmek istemem. Üstelik iyi düşünelim iyiyi bulalıma da çok inanırım. Sadece itimat etmek kontrole engel olmaz diye düşünüyorum. Aynı şeyleri yaşadığım için uzun bir yazı oldu ama kusura bakma.
    Babacığına acil şifalar diliyorum. Sizlere de güç ve sabır.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  6. Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah ameliyatı da başarılı geçer ve içiniz rahatlar iyice. Allah şifa versin babana ve tüm hastalara..

    YanıtlaSil
  7. canım cok geçmiş olsun bende merak ediyordum senı lınkını gorunce hemen tıkladım cok şukur kı ıyısın Allah sağlık mutluluk huzur versın ,sevgıler...

    YanıtlaSil
  8. Çok şükür çok daha önemli ve büyük birşey olmamış, Allah babanızı size sizi de ona bağışlasın :)

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin babanızın.

    YanıtlaSil
  10. tekrar geçmiş olsun yengecigim.allah birdaha göstermesin işallah.açıl şifalar diliyorum süleyman amcaya.allah başımızdan eksik etmasin büyüklerimiz.ailemizin acısını göstermesin.eminim hatay yolu bu kadar uzamamıştır.tekrar tekrar geçmiş olsun öptüm.eltin.

    YanıtlaSil
  11. çok geçmiş olsun allahım acılarını göstermesin hastalığına şifa versin inşallh...

    YanıtlaSil
  12. Çok çok geçmiş olsun canım. Allah babacığına acil şifalar versin. Dualarım seninle.

    YanıtlaSil
  13. Çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin.Güçlü olun inşallah hastalığının üstesinden gelir babanız yüzünüz güler...

    YanıtlaSil