16 Aralık 2011 Cuma

7 GERÇEK MİMİ...


   Neredeyse bir haftadır bu mime neler yazsam diye düşünüyorum.Kendimi anlatmak çok zorlandığım konulardan nedense?Rahatlıkla ifade edebilen insanlara da bayılırım aynı zamanda.Madem sevgili Turta Tadında Yaşamak  mimlemiş,cevap vermeden olmaz dedim ve aklıma gelenleri gidip gelip birer cümle sıralamaya çalıştım.


  1. Her elimi attığım işe büyük bir heves ve heyecanla başlarım hatta bazen düşünmeden ama hiç bir zaman başladığım gibi bitirdiğim görülmemiştir.Maymun iştahlı tabiri kullanılabilir bu duruma.Çok çabuk sıkılırım,hevesim kaçar ondan sonra da öldürseler devam edemem.Mecburiyetten bitirsem de bir şeye benzemez zaten.
  2. Dar yerlere giremem,yüzümü yorganın altına gömerek uyuyamam,daralırım,nefesim kesilir.MR cihazlarını televizyonda gördüğümde bile sıkıntı duyarım.
  3. Gezmeye bayılırım.Sürekli yeni yerler görmek,oralarla ilgili farklı bilgileri edinmek isterim ama evime dönüp kapıdan girince de derin bir ohhhh! çekerim.Bir gün sonra devammm:)
  4. Çok kararsız bir insanım,"o mu,bu mu yoksa en iyisi hepsi mi? diye düşünürken atı alan Üsküdar'ı geçer.
  5. Yakın gördüğüm bir insanın sözlerinde veya davranışlarında art niyet gördüysem,kalbim kırıldıysa,o insanla küsmem ama asla eskisi gibi olamam elimde değil,aramızda mesafe her zaman olur.
  6. Aileme çok bağlıyımdır sadece çekirdek aileme değil geniş aileme,Allah eksikliklerini vermesin.
  7. Hayvanları çok severim ama asla dokunamam zaten dokunmaya kalksam hayvancık tedirginliğimi anlayıp benden korkar,neden bilmiyorum.Bu nedenle her zaman evde hayvan beslemeye heves ettiğim halde denemedim.Uzaktan bakmakla yetiniyorum.



Hepinize güzel bir cuma,mutlu mutlu hafta sonları diliyorum.Kucak dolusu sevgiler:)))


 
   

7 yorum:

  1. birçok konuda ortağız :) bende hayvanları uzaktan seven bir tipim kesinlikle, muhabbet kuşuna bile dokunamam o derece yani ;)

    YanıtlaSil
  2. canım benim:)
    ne samimi cevaplar bunlar böyle..
    rabbim seni sakınsın inşallah o mr cihazından inşallah..
    kapalı oalan korkusu olmayan bile daralıyor ki zaten..
    rabbim korusun cümlemizi...
    hayırlı cumalar canım..
    dua ile kal..

    YanıtlaSil
  3. Senin hakkında bir şeyler okumak çok keyifliydi. Teşekkürler. Sana da Hayırlı Cumalar. İyi Haftasonları :)

    YanıtlaSil
  4. Cevaplar hemen hemen aynı ben diyebilirim 7 sorunun cevabına gelince hayvanlar senden neden korkar
    şöyle anlatayım
    insanlar korktukları zaman vücüt bir koku salgılar bizler bunu duyamayız ama hayvanlar duyabilir işte bu nedenden dolayı havlanlar bunu hissettiklerinden dolayı tedirgin oluyorlar.
    hayırlı cumalar...

    YanıtlaSil
  5. Canım,
    cevaplarının içtenliği samimiyetine bayıldım. Mim sayesinde daha iyi tanımış olduk. İnsan en zor kendini tanıyabilir. Zorlandım demişsin ama çok güzel anlatmışsın.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  6. Bu mimin konusunu ben de sevdim.Daha yakından tanımış oluyoruz arkadaşlarımızı.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. Çok keyifli olmuş benden bir mim geldi size:)

    YanıtlaSil